Slide

Cakes

Wat begon met een taart in 2010 voor de eerste verjaardag van mijn oudste zoon, is nu gegroeid tot een ware zoete bakkerij. Sinds 2021 zit Zoet Hoorn in een prachtig pand en zijn we voorzien van alle gemakken en kunnen we iedere bestelling aan. Wij doen niets liever! Want er is taart voor iedere gelegenheid!

Heb je een te gekke taart nodig voor een feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe werkt het precies?

Bij Zoet! maken we taarten naar wens, custom taarten. Je mag je wensen doorgeven, foto’s sturen van iets wat je eerder hebt gezien of ons dmv kleuren ons eigen design laten maken – dit vinden wij het allerleukst!

Als onze taarten zijn standaard ca 18 cm hoog. Ze hebben 5 lagen cake en 4 lagen vulling. Ze worden vaak afgewerkt met sprinkles en een drip. Onze taarten zijn standaard vanille biscuit met swiss merengue botercreme, YUM!

Daarnaast kunnen al onze taarten worden afgewerkt met een taart topper of een naam op de taart om het extra persoonlijk te maken.

Naast onze instagrammmable hoge taarten, leveren we ook cijfertaarten. Deze zijn gemaakt van 2 lagen vanille biscuit en hebben 2 lagen creme chantilly. De taarten worden overvol gedecoreerd naar wens, kleuren, thema of overvol met heerlijke sweets. Bij ons is van alles mogelijk!

Informatie over de taarten

Hoe bewaar je je taart?

  • Je taart ten minste 5 dagen na ophalen houdbaar.
  • Zo koel mogelijk en in de doos bewaren, om uitdroging te voorkomen. Left overs kun je in stukken, in folie verpakt, in de vriezer bewaren. Ze zijn dan tot 3 maanden houdbaar.
  • in de zomer/ warme periode moet de taart echt in de koelkast worden bewaard. We werken met botercreme, dit gaat smelten!
  • Een gedecoreerde cake kan kleine cocktailprikkers en/of oneetbare items bevatten.
  • Al onze cakes worden geleverd in een doos.
  • Kom je zelf je cake halen? Zorg er dan voor dat je de cake op de grond van de auto of in de achterbak kunt zetten. Op schoot of de achterbank zetten raden wij af. Zet je airco aan en rij meteen naar huis!

Allergieën?

de standaard ingrediënten van onze baksels zijn: Bloem, eieren, suiker, boter (standaard vegan), kleurstoffen, zout, baking poeder, witte chocolade, vanille. De cakes bevatten geen gelatine of alcohol en zijn nootvrij. Wel kan het zijn dat er sporen van noten in kunnen zitten door de producten waarmee we werken.

Zoet! kan rekening houden met allergieën. Koemelk vrij, notenvrij of glutenvrije taarten kunnen er worden geleverd. Als er sprake is van een allergie dan vraag ik je op dit aan te geven op het orderformulier.

Afhalen en bezorgen

Omdat de taarten veel voorbereiding nodig hebben worden ze vaak al op donderdag voorbereid en op vrijdag gemaakt. Onze taarten en cupcakes zijn nog steeds heerlijk op zondag, maandag en zelfs op dinsdag nadat je hem hebt opgehaald op vrijdag. De taarten en cupcakes worden op afspraak afgehaald.

We hanteren van maandag tot vrijdag afhaal momenten.

Daarnaast is het mogelijk om je bestelling te laten bezorgen.

Hoge taart of een cijfertaart

Onze hoge taarten zijn ca 18 cm hoog en hebben 5 lagen cake en 4 lagen vulling. Standaard zijn deze van vanillle biscuit, vanille botercreme en afgewerkt met een drip. We werken volledig met een custom design. Je mag al je wensen doorgeven!

Onze cijfertaarten zijn grote cijfers en standaard vanille biscuit met creme chantilly. Deze worden afgewerkt naar wens, in ieder thema! De taarten zijn ca 7 cm hoog en overvol met eetbare decoratie.

Naast de cijfers leveren we ook letters. Deze worden uit cake gesneden.

Klik hier om meteen je taart te bestellen

Feestelijke bovenkant

De meeste taarten worden feestelijk afgewerkt, met een cupcake, donut, ijsjes of macarons. Soms gebruiken we snoep of macarons. Soms ook merengues. We staan voor van alles open en maken graag voor jou een prachtige taart!

Drip

Op bijna al onze taarten zit een overheerlijke drip. Deze is gemaakt van witte calabaut chocolade en wordt gekleurd in een kleur die matched bij je taart

Taart toppers

Om je taart helemaal af te maken kan je kiezen voor een taart topper. Met een 3D printer maken we deze custom voor jou! We hebben deze in de kleuren babyblauw, babyroze, fel roze, zwart, mat goud, mat zilver en koper. Deze taart toppers kunnen op onze hoge taarten

Eetbare print op je taart

Ben je helemaal fan van Nijntje, Spiderman, Paw Patrol of welk karakter ook? Dan kunnen wij je helpen met een eetbare print op je taart!

Top rated products

Back to Top
× Hoe kan ik je helpen?